Sport
Laat jij je verleiden door fitness marketing?

Laat jij je verleiden door fitness marketing?

Sporten is leuk en gezond, maar toch zijn er veel mensen die te weinig beweging krijgen. Het is erg belangrijk om regelmatig je hartslag aan te jagen door middel van sport zoals bijvoorbeeld krachttraining. We zetten de voordelen van krachttraining op een rijtje:

Spieropbouw en verbeterd postuur
Gezonder hart en betere bloedsomloop en daarmee wordt de kans op hoge bloeddruk en een te hoog cholesterolgehalte kleiner
Sterkere botten die minder snel zullen breken en de kans op osteoporose daalt
Betere geestelijke gesteldheid wat zich weer uit in meer zelfvertrouwen en minder angst
Beter slapen en dus een goede nachtrust
Minder rug en nekklachten, mits de krachttraining rustig wordt opgebouwd en de oefeningen goed worden uitgevoerd
Verbeterde conditie

Dip voorkomen in de fitnessclub.
Fitnessondernemers stunten tegenwoordig ook met voorjaarsaanbiedingen. Dat is logisch, want veel leden willen bij het zien en voelen van de eerste warmte in het voorjaar stoppen met indoor sporten. De zomerdip is voor veel centra een gegeven. Minder leden is minder inkomsten en de vraag is nog maar of het na de zomer weer aantrekt. Om daarop in te spelen komen ze met zomeraanbiedingen. Op zich prima als je weet dat je er zeker gebruik van gaat maken. Let wel, meestal is het een abonnement voor 12 maanden die, vanwege de actie en gratis periode, ingaat per 1 augustus of september. Dat garandeert inkomsten voor de zomerperiode een jaar later. Mocht je toch van zo’n aanbieding gebruik willen maken, vraag en controleer of er airconditioning is, want ook op warme dagen wil je gebruik maken van je abonnement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *