Sport
Wat brengt de toekomst van fitness ons?

Wat brengt de toekomst van fitness ons?

Normaliter ga ik op de donderdag of vrijdag omdat de beurs dan nog niet toegankelijk is voor het grote publiek. Helaas was ik verhinderd en moest ik op zaterdag. Dat is geen aanrader. Je schuifelt met de massa mee van de ene hal naar de andere. Een geluk bij een ongeluk was de verdeelde aandacht van het publiek. In het weekend komen de bezoekers die de “serieuze” brede fitnessactiviteiten vermijden. De hallen met alles wat ik interessant vond waren erg rustig. De accountmanagers van de diverse merken stonden met elkaar koffie te drinken. Hoe anders is dat op de donderdag en vrijdag?

Bulken, cutten, onderhoud, dirty bulk, clean bulk of droogtrainen. Wanneer je net begint met fitness, zullen deze termen je misschien onbekend zijn. Train je al even, dan is er een goede kans dat je bekend bent met deze begrippen, of in elk geval enkelen ervan. In dit artikel gaan wij iets dieper in op de drie termen ‘bulken’, ‘cutten’ en ‘onderhoud’. Zo kun je straks een weloverwogen keuze maken wat het best bij jou past om je doel te behalen.

Waarom ik de FIBO bezoek? Dat heeft meerdere redenen. Allereerst vind ik dat je als professional moet weten wat er te koop is. Daarnaast kun je deze beurs gebruiken als marktonderzoek. Alle “grote jongens” in de branche laten marktonderzoek doen en stemmen hun producten en diensten hier op af. Door ieder jaar te gaan zie je de ontwikkelingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *